Rohkema info nägemiseks:

IDA-VIRUMAA INGERISOOMLASTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 247; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDA-VIRUMAA INGERISOOMLASTE SELTS kohta arvamuslugu!"

IDA-VIRUMAA INGERISOOMLASTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ida-Virumaa Ingerisoomlaste selts tegutseb 34 aastat ja on selle aja jooksul saavutanud tunnustuse eelkõige tänu oma aktiivsetele inimestele, kes säilitavad ja edendavad oma keelt ja kultuuri.

Tantsurühm METSÄKUKAT, laste pühapäevakool LEMMINKÄINEN ja koor ORVOKKI on teretulnud seltsi ja linna üritustel, maakondlikel pidudel.

Koor osales Suomi-Seura algatatud soome ja ingeri laulude CD plaadi salvestamisel, koori proovid toimusid Zoomis ja plaat sai salvestatud kevadel 2023.

Juulis toimus Eesti Ingerisoomlaste Laulupidu Padisel, millest võtsid osa tantsurühm ja koor. korraldasime lastele pärimuskulruuri laagri

Ida-Virumaal, viisime läbi ingeri ja vatja kultuuriga seotud töötoad.

Laste pühapäeva kool LEMMINKÄINEN tegutseb septembrist juulini ja saab baasfinantseerimise Haridus- Ja Teadusmimisteeriumilt . .

Jõhvi valla projektitoetusega korraldasime ingeri rahvariiete valmistamise koolituse huvilistele, koor ORVOKI sai uued esimemisriided ja tantsurühma sarafanid uuendati.

Seltsil on oma maja, mille ülalpidamiskulud moodustavad suurema osa finantskulutustet, koristustööd ja muu tegevus toimub vabatahtlike aktiivsel osavõtul ja palga kulud on vaid pühapäevakooli õpetajatele (proekti rahastus) ja taidluskollektivde juhendajatel.

Seltsi põhitegevuse (rahvakultuuri ja keele säilitamise ja edendamise) rahaline toetus koosnes 2022 a. Eesti Ingerisoomlaste Liidu, Jõhvi

Vallavalitsuse, KM vähemusrahvuste omavalitsuse projekti toetusest kultuuriseltsidele, liikmemaksudest ja proektitoetustest.

IDA-VIRUMAA INGERISOOMLASTE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.